Magic News

Richard Gere, pe covorul roşu cu superba lui soţie

Richard Gere a fost prezent la avanpremiera de la New York a celui mai recent film al lui, comedia “Maybe I Do”, iar actorul a venit împreună cu soţia lui, Alejandra Silva.

Cei doi au oferit unul dintre cele mai frumoase momente ale serii când au păşit pe covorul roşu. Şi-au zâmbit şi au părut extrem de îndrăgostiţi. Alejandra a atras atenţia cu rochia ei roşie, cu decolteu, accesorizată cu un colier şi cercei spectaculoşi.

“Maybe I Do” este o comedie romantică scrisă și regizată de Michael Jacobs, iar Richard Gere joacă alături de Emma Roberts, Diane Keaton, Susan Sarandon, William H. Macy și Luke Bracey.


Richard Gere şi Alejandra Silva s-au cunoscut în 2014, în Italia, într-un hotel pe care ea îl conducea. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2018 şi acum au împreună doi băieţi. Recunoscători pentru că au avut şansa de a se întâlni, cei doi au vorbit extrem de frumos despre povestea lor.

“Ma simt ca într-o poveste adevărata. Fără urmă de indoiala, simt ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume,” a declarat ea. Alejandra l-a descris pe Richard Gere în cel mai frumos mod posibil: "Este omul cel mai umil, mai sensibil, afectuos, mai atent, mai amuzant, mai generos pe care l-am întâlnit vreodată ... Ce pot sa spun? Sunt aşa de îndrăgostită!


La rândul lui, Richard Gere a mărturisit: "Sunt cel mai fericit om din lume. Cum aş putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, angajată să-i ajute pe oameni, care este distractiva, rabdaătoare, care ştie să ierte, care este un mare bucătar - face cele mai bune salate din lume! "Alejandra meditează, este vegetariană, o mamă grozavă, are atingerea unui înger... şi este şi din Spania: ţara rgilor și a reginelor, a lui Cervantes și a lui Buñuel ... Nu îţi poţi dori mai mult decât atât."