Magic News

Lisa Marie Presley va fi omagiată la Graceland. Cui îi va reveni faimoasa proprietate unde şi-a petrecut copilăria

O slujbă comemorativă va fi organizată pe 22 ianuarie la Graceland pentru Lisa Marie Presley, vare a murit la vârsta de 54 de ani.

Lisa Marie Presley adora Graceland, proprietatea pe care a moştenit-o de la tatăl ei, iar acum aceasta le va reveni celor trei fiice ale Lisei, Riley, în vârstă de 33 de ani şi gemenele Harper şi Finley, de 14 ani.

“Riley, Harper, Finley și Priscilla sunt recunoscătoare pentru sprijinul, urările de bine și revărsarea de dragoste în onoarea iubitei lor Lisa Marie. O slujbă publică de comemorare va avea loc în curtea Graceland, la ora 9:00, duminică, 22 ianuarie, în Memphis”, a declarat un reprezentat al lui Riley Keough pentru revista People.

Lisa Marie va fi înmormântată lângă Elvis şi alături de Benjamin, fiul ei cel mare, care s-a sinucis în 2020. Ea a crescut pe proprietatea din Memphis, Tennessee, locul unde Elvis a murit în aul 1977, pe când Lisa avea doar 9 ani. Regele Rock’n’Rol-ului a cumpărat casa în anul 1957, plătind 100.000 de dolari, iar în 2020 valoarea sa era de aproximativ 500 de milioane de dolari.

„Graceland mi-a fost dăruită și va fi întotdeauna a mea. Și apoi a fost transmisă copiilor mei. Nu va fi vândută niciodată”, spunea Lisa Marie.

În vara anului 2021, cele trei generaţii de femei din familia lui Elvis şi-au lăsat amprentele în cimentul din faţa Chinese Theatre din Los Angeles. Priscilla şi Lisa Marie au avut ultima lor apariţie publică la Gala Globurlor de Aur de anul acesta, cu trei zile înainte ca Lisa să moară. Aceasta a fost de neconsolat după moartea lui Benjamin, o dramă peste care nu a putut trece.