Magic News

Kate Middleton, înconjurată de copii, la prima ei apariţie singură din 2023

După o vizită la Liverpool la începutul anului în care a fost alături de Prinţul William, Kate Middleton a avut şi primul angajament regal la care a mers singură.

Prinţesa de Wales a reapărut în public pentru o cauză nobilă extrem de dragă, căreia i s-a dedicat în ultimii ani. De câţiva ani, Kate promovează importanţa educaţiei timpurii, iar o vizită la Foxcubs Nursery, din Luton, în partea de nord a Londrei, i-a făcut o mare plăcere.

Mama lui George, Charlotte şi Louis a discutat cu educatorii şi a petrecut o mare parte a timpului în mijlocul copiilor. Cu zâmbetul de buze, Kate a fost surprinsă în timp ce îşi punea o mască pe faţă şi se juca în nisip cu copiii.

Pentru această apariţie, Prinţesa a purtat o rochie oranj Gabriela Hearst şi palton camel Massimo Dutti, un nou look extrem de elegant.

Kate şi-a reluat angajamentele din acest an în condiţii extrem de dificile după ce cartea de memorii a Prinţului Harry a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile și a intrat în cartea recordurilor. În Marea Britanie, SUA şi Canada, cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Harry lansează mai multe acuzaţii la adresa familiei regale, acuzându-l pe William de violenţă şi mărturisind că fratele lui şi Kate l-au încurajat să poarte uniforma de nazist pe când avea 20 de ani, o apariţie care a stârnit atunci un mare scandal.