Magic News

Lisa Marie Presley - Cu inima frântă după pierderea fiului, “iubirea vieţii ei”

Lisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui atac de cord, conform primelor declaraţii.

Pe 10 ianuarie, ea a avut o ultimă apariţie în public, la Gala Premiilor Globurile de Aur, unde a părut extrem de slabă şi de fragilă. A asistat însă bucuroasă la premierea actorului Austin Butler care a primit Globul de Aur pentru rolul lui Elvis.

Lisa Marie nu şi-a revenit deloc după ce în anul 2020 o mare tragedie i-a lovit familia: Benjamin, unicul ei fiu, s-a sinucis cu o armă. Tânărul avea 27 de ani, semănă izbitor cu bunicul lui, iar moartea lui a fost imposibil de suportat.


“Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în varstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei", transmitea atunci managerul Lisei Marie.

La un an de la moartea lui Benjamin, în ziua în care acesta ar fi împlinit 28 de ani, Lisa scria: “Frumosul meu înger, m-am închinat locurilor pe unde ai umblat pe acest pământ şi acum în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog aşteaptă-mă şi ţine-mă de mână în timp ce eu voi rămâne să-ţi protejez şi să-ţi cresc surorile. Ştiu că ţi-ai dori asta. La mulţi ani, dragul meu băiat, ai fost mult prea bun pentru lumea asta".

Fiica marelui Elvis a mărturisit că a trebuit să facă faţă morţii şi durerii încă de la vârsta de 9 ani, când Elvis a murit. După moartea lui Benjamin, ea a încercat să se concentreze pe cele trei fiice: Riley, şi gemenele Finley şi Harper, însă nu a putut uita toate dramele vieţii ei: despărţirile de Danny Keough, Michael Jackson, Nicolas Cage, divorţul mediatizat de Michael Lockwood din 2016, dependenţele din trecut de opioide şi analgezice şi moartea fiului aveau să fie prea mult pentru ea.