Magic News

Jessie J este însărcinată - “Vă rog, fiți blânzi cu mine!”

Jessie J şi-a anunţat fanii că este însărcinată, o mare bucurie pentru artista în vârstă de 34 de ani care în urmă cu un an a pierdut o sarcină.

Cântăreaţa britanică a postat mai multe fotografii în care se poate vedea că sarcina este destul de avansată „Sunt foarte fericită și terifiată să arăt asta... Vă rog, fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră vrea doar să plângă în public, într-un costum de pisică, să mănânce murături învelite în ciocolatăm fără întrebări”, a scris Jessie J. În luna aprilie, artista a confirmat că este într-o relație cu baschetbalistul Chanan Colman.


În noiembrie 2021, Jessie J mărturisea că a suferit un avort spontan, după ce rămăsese însărcinată cu primul ei copil. Din păcate, la cea de-a treia ecografie, ea a primit o veste cumplită: “După ce am mers la cea de-a treia ecografie, am aflat că nu se mai simt bătăile inimii. În dimineața aceasta. Simt că nu mai pot să îmi controlez emoțiile. S-ar putea să regret că am postat asta. Sau poate nu. Chiar nu știu acum. Tot ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că încerc să evit suferința sau să am de-a face cu acest proces, dar știu că mă va ajuta dacă o să cânt în seara asta.”

Artista nu avea atunci o relaţie şi se hotărâse să aibă un copil singură: “Mă cunosc și știu că aș fi vorbit pe scenă despre asta. Acest lucru mă face să mă simt mai în siguranță. Am decis să am un copil singură. Pentru că știu că este tot ce îmi doresc și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou. Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi OK”, a scris Jessie J.