Magic News

Kate Middleton a organizat un concert special de Crăciun la Westminster Abbey

Kate Middleton a fost gazda unui concert special de Crăciun la Westminster Abbey, un eveniment la care au participat toţi membrii familiei regale.

Este pentru al doilea an când Kate se ocupă de organizarea acestui eveniment care celebrează Crăciunul şi solidaritatea.

Prinţesa de Wales a participat la acest concert alături de Prinţul William şi de cei doi copii mai mari, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. Numeroşi membri ai familiei regale au asistat la eveniment, de la Regele Charle al III-lea şi Regina consoartă Camilla la Prinţesele Beatrice şi Eugenie şi Lady Gabriella Windsor.

De asemenea, au fost invitaţi angajați ai fundațiilor de caritate patronate de monarhie, voluntari, angajați din sistemul medical și din armată ”pentru a celebra bucuria adusă de conexiunea dintre oameni”, după cum a anunțat Palatul Buckingham.

În ciuda vâlvei creată de nou serial de pe Netflix cu Harry şi Meghan, familia regală britanică s-a bucurat de această întrevedere şi de ocazia de a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a. A fost o atmosferă festivă, de Crăciun, iar Kate a reuşit să organizeze în cel mai mic detaliu acest eveniment.

”Fiți alături de noi în Ajunul Crăciunului pentru o slujbă specială la Westminster Abbey, unde vor fi interpretate colinde de Crăciun și unde vom avea parte de prestații artistice minunate, prin care vom celebra cea mai frumoasă perioadă din an”, a spus Kate, înainte de acest concert.

Cu această ocazie, Prinţesa de Wales a arătat foarte stylish într-un lung mantou bordo şi şi-a completat look-ul cu pantofi în aceeaşi nuanţă, iar Prinţesa Charlotte s-a asortat cu mama ei. În acelaşi timp, Prinţul William şi Prinţul George au purtat ţinute asemănătoare.