Magic News

Sebastian Stan, într-o poveste de iubire cu o actriţă celebră

Nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din “Pam&Tommy”, actorul român Sebastian Stan este foarte fericit şi în viaţa personală.

El formează un cuplu cu actriţa Anabelle Wallis, iar imaginile cu cei doi îndrăgostiţi care se plimbă prin New York au apărut de curând, confirmand astfel relaţia lor.

Sebastian şi Anabelle au fost surprinşi în timpul unei plimbări romantice, alături de Zeus, câinele actriţei. Au purtat outfit-uri asemănătoare, negre şi s-au ţinut de mână, bucurându-se de timpul petrecut împreună.


Înainte de această plimbare, Sebastian a fost văzut cu un superb buchet de flori, cel mai probabil, un dar pentru iubita lui atât de frumoasă.

Anabelle Wallis este cunoscută pentru rolurile din “The Tudors” şi “Peaky Blinders” şi timp de 4 ani a avut o relaţie cu actorul Chris Pine. Cei doi s-au despărţit însă anul acesta. Sebastian Stan a avut relaţii cu actriţele Jennifer Morrison şi Margarita Levieva, însă cea mai cunoscută iubită a lui a fost Leighton Meester, cu care a jucat în “Gossip Girl”.