Magic News

Globurile de Aur 2023: Sebastian Stan, nominalizat pentru rolul din „Pam and Tommy”

Nominalizările pentru Globurile de Aur 2023 au fost anunțate luni dimineață.Cea de-a 80-a ediție a premiilor pentru cele mai bune filme și emisiuni de televiziune revine la NBC și va avea loc pe 11 ianuarie 2023.

„Avatar: The Way of Water”, „Elvis", „The Fabelmans”, „Tár” şi „Top Gun: Maverick”, au fost nominalizate la categoria „cel mai bun film - dramă" și Sebastian Stan a fost selectat la categoria „cel mai actor într-o miniserie".

Nominalizările la Globul de Aur 2023 au fost anunţate luni, după ce, la începutul acestui an, gala premiilor acordate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) nu a mai fost difuzată de NBC şi boicotată de multe celebrităţi, potrivit news.ro.

Actorul de origine română Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023, pentru rolul din serialul „Pam and Tommy” „Pam & Tommy” este o miniserie biografică despre actrița Pamela Anderson și toboșarul Mötley Crüe Tommy Lee, interpretați de Lily James și Sebastian Stan, care explorează perioada în care celebra caseta erotică a celor doi a fost făcută publică.

Continuarea AICI