Magic News

Incredibila rochie purtată de Julia Roberts a fost un omagiu adus lui George Clooney

Actriţa americană în vârstă de 55 de ani a apărut cu o rochie Moschino din mătase pe care erau imprimate mai multe portrete cu George Clooney, din diferite perioade, începând cu anii 80 şi până astăzi.

Actriţa americană în vârstă de 55 de ani a apărut la Kennedy Center cu o rochie Moschino din mătase pe care erau imprimate mai multe portrete cu George Clooney, din diferite perioade, începând cu anii 80 şi până astăzi. Îl putem descoperi astfel pe carismaticul actor în serialul “Spitalul de urgenţă” sau primind Premiul Oscar în 2006.


Rochia neagră, simplă s-a transformat astfel într-una extravagantă şi greu de uitat, iar Julia arată în că o data că este un icon în modă. Îţi trebuie cu siguranţa mult curaj şi o doză de umor pentru a purta o astfel de creaţie pe covorul roşu.


Julia Roberts şi George Clooney sunt buni prieteni de ani de zile, iar de curând s-au întors pe marile ecrane cu filmul “Ticket to Paradise”. Actorul s-a gândit imediat la Julia când a citit scenariul filmului, iar actriţa a spus că nu ar fi avut sens să joace fără Clooney datorită chimiei care există între ei. Julia Roberts a povestit cum familia Clooney a salvat-o de singurătate şi depresie în timpul filmărilor din Australia, unde ea venise fără familie.