Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară. Imagini de la nunta lor fabuloasă

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au organizat o a doua nuntă, după căsătoria lor secretă de la Las Vegas.

De data aceasta, cuplul a ales să se căsătorească în Georgia, pe proprietatea actorului, iar nunta a durat, ca în basme, 3 zile. Vineri seara a fost organizată o cină, ceremonia propriu-zisă a avut loc sâmbătă, iar duminică, cei doi le-au oferit prietenilor un grătar şi un picnic.

Jennifer a ales pentru nunta sa o superbă rochie Ralph Lauren, cu o trenă imensă, creată în Italia, iar Ben a purtat un tuxedo alb, cu pantaloni negri.


„Am făcut acest pas. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătăte. Și se dovedește că dragostea noastră a fost răbdătoare. A avut răbdare 20 de ani”, a declarat actrița din „Marry Me”, vorbind despre nunta sa din luna iulie.


„Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru certificatul de căsătorie alături de alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie în capitala mondială a nunților. În spatele nostru doi bărbați s-au ținut de mână și se susțineau unul pe celălalt. În fața noastră, un tânăr cuplu care a mers cu mașina timp de trei ore de la Victorville pentru cea de-a doua aniversare a fiicei lor – toți ne dorim același lucru – ca lumea să ne recunoască drept parteneri și să ne declarăm dragostea în fața lumii prin simbolul vechi și aproape universal al căsătoriei”, a scris vedeta.

La Las Vegas, diva a purtat „o rochie dintr-un film vechi” şi a dezvăluit că au „schimbat jurămintele în capela micuță” și și-au dat unul celuilalt „inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții noastre”.De fapt, Jennifer a avut două rochii, una din dantelă, fără umeri, pe care a îmbrăcat-o la ceremonie, o creaţie Zuhair Murad din colecţia Bridal Spring 2023. De asemenea, artista a purtat şi o rochie albă, drăguţă, pe care o avea de mulţi ani, pe care a salvat-o, iar acum a îmbrăcat-o la nunta ei.

Jennifer a încheiat, spunând că “a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat atâta timp și una devenită realitate până la urmă.”

Aşteptăm acum cu interes detalii despre cea de-a doua nuntă, a cărei poveste se pare că va fi publicată în revista Vogue.