Magic News

KIMARO 2022 - 3 SUD EST, Bere Gratis şi Holograf, cele trei trupe magice care vin la Magic Sunsets

Cea de-a treia ediţie KIMARO, sărbătoarea muzicii româneşti organizată de Kiss FM, Magic FM şi Rock FM, are loc între 12 şi 14 august la Constanţa.

KIMARO Festival dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța, în trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați. În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile!

Festivalul începe pe 12 august, cu Magic Sunsets, seară prezentată de Liana Stanciu, iar pe scenă vor urca 3 Sud Est, Bere Gratis şi Holograf, trei dintre cele mai iubite trupe româneşti. 3 Sud Est, “regii muzicii dance” vor deschide seara magică, iar la malul mării se vor auzi unele dintre cele mai îndrăgite hit-uri ale lor, de la “Ai plecat”, la “Amintirile” şi “Emoţii”. Al doilea moment de neuitat al serii va fi oferit de Bere Gratis, o trupă atât de îndrăgită ale cărei cântece te poartă cu gândul la vară, soare, distracţie, dar şi la prietenie. Holograf va încheia “Magic Sunset”, iar spectatorii vor cânta alături de artişti unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste.

Distracţia va continua sâmbătă, 13 august, cu Spike, Voltaj și Delia, în seara Kiss Energy, iar duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

KIMARO 2022 e un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM. Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plaja Modern din Constanța.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!