Magic News

Madonna - Noile imagini cu care Regina muzicii pop încalcă toate regulile

Madonna e din nou în centrul atenţiei datorită unui set de fotografii publicat pe pagina sa de Instagram, cu care a încălcat regulile reţelei în privinţa nudităţii.

Artista în vârstă de 63 de ani, care a creat multe controverse de-a lungul timpului, şocând cu apariţiile sale şi spărgând tiparele, recidivează.

Ea a publicat o serie de fotografii realizate în dormitorul său din Los Angeles în care apare îmbrăcată sumar şi în poziţii sexy, iar mesajul ei este: “Angel watching over Me”. Peste 1 milion de oameni i-au dat like, iar artista a primit numeroase comentarii.

De curând, Madonna a şocat încă o data după ce a fost invitata lui Jimmy Fallon la “Tonight Show”. Îmbrăcată într-o rochie extrem de scurtă, artista s-a întins pe biroul lui, iar acesta a acoperit-o cu haina lui. Degeaba însă, pentru că după ce a coborât de pe birou, ea și-a ridicat fusta și și-a arătat posteriorul în fața camerelor.

Madonna i-a dezvăluit prezentatorului că lucrează la un film despre viața ei, iar scriitorul James Baldwin reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea.