Magic News

Angelina Jolie şi-a vândut partea din Castelul Miraval, locul unde s-a căsătorit cu Brad Pitt

Angelina Jolie a mai încheiat un capitol din povestea ei cu Brad Pitt după ce actriţa americană în vârstă de 46 de ani şi-a vândut partea din podgoria şi castelul Miraval.

Proprietatea din sudul Franţei a cărei valoare este estimată la 140 de milioane de euro a fost cumpărată de cei doi în 2011 şi aici au ales să se căsătorească în 2014, doar în compania copiilor lor.

Pe Angelina nu o mai lega nimic de acest loc după despărţirea ei de Brad Pitt şi astfel şi-a dorit să scape cât mai repede de această proprietate, deşi, se pare, că actorul i-a propus să cumpere el cota ei.

Actriţa şi-a văzut de afacerile ei şi a vândut cota de 50% grupului de vinuri Tenute del Mondo, potrivit unui raport din 6 octombrie publicat de The Wall Street Journal, iar preţul de vânzare a rămas secret. Brad Pitt se vede astfel obligat să negocieze cu noii lui asociaţi în privinţa producţiei de vinuri de la Miraval, podgorie celebră pentru vinul rose produs aici.

Cele două staruri americane continuă să se lupte pentru custodia a cinci din cei şase copii ai lor, Maddox, în vârstă de 20 de ani nefăcând obiectul acestei dispute.