Magic News

Madonna, topless la 61 de ani

Madonna şi-a surprins fanii cu un selfie inedit pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Regina muzicii pop în vârstă de 61 de ani a pozat în oglinda din baie având pe ea doar un slip, în timp ce îşi acoperă sânii cu mâinile.

În timp ce unii fanii s-au arătat încântaţi de felul în care arată, transmiţându-i felicitări pentru silueta sa, alţii i-au transmis că e prea bătrână să pozeze fără haine.

 La 61 de ani, Madonna îşi asumă însă cu mult curaj vârsta şi felul în care arată corpul său şi le reaminteşte fanilor de imaginea de sex-simbol al anilor 80, 90.

Ea se sprijină de o cârjă, artista recuperându-se după o operaţie la genunchi. În luna martie, durererile insuportabile au împiedicat-o să susţină concertele programate la Londra şi Lisabona. “Toată lumea are o cârjă”, a scris acum artista.

“Simt atâta durere (...) Dar nu vreau milă. Eu am fost cea care a vrut să facă acest turneu şi-l voi termina oricum ar fi”, le declara cântăreaţa fanilor ei din Paris, după ce a ajuns în faţa lor cu 2 ore şi jumătate întârziere.

La începutul lunii mai, Madonna dezvăluia într-un clip pe Instagram că a făcut un test pentru anticorpii noului coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Am făcut un test ieri și am aflat că am anticorpii pentru coronavirus, așa că, mâine voi face o plimbare lungă cu mașina, o să deschid geamul și voi inspira aerul de Covid-19. Sper că soarele va străluci”, a spus artista în vârstă de 61 de ani.