Magic News

Ştefan Bănică închide prima seară Magic Sunsets de la ONE! Festival

Artişti şi trupe îndrăgite din România urcă timp de 4 weekend-uri pe scena ONE! Festival, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

ONE! Festival începe pe 26 iulie cu seara Magic Sunsets, iar în Piaţa Ovidiu din Constanţa vor concerta Ştefan Bănică, VH2 şi Aurelian Temişan &T Band.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, care a atins recorduri de neegalat într-o carieră de peste 30 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune.

Este singurul artist roman care susţine anual două producţii muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Crăciun (18 ani neîntrerupţi de existenţă) şi concertele din luna martie, care au avut loc pentru al 9-lea an consecutiv în 2019.

Anul acesta, Ştefan Bănică închide prima seara ONE! Festival şi vă aşteaptă în Piaţa Ovidiu la un concert memorabil în care veţi putea asculta cele mai cunoscute piese ale sale.

Inainte de Ştefan Bănică, pe scenă vor urca VH2 si Aurelian Temişan&T Band, in prima seară magică de concerte de la malul mării.

Primul Weekend ONE! Festival va continua sâmbătă şi duminică cu concertele susţinute de Kiss FM si Rock FM. 

Sâmbătă, 27 iulie, va fi o seară Kiss Energy cu Voltaj, 3SE, Connect-R, Antonia, Ruby, Jo și Adda.

Iar duminică, 28 iulie, weekend-ul ONE! Festival se încheie cu Rock Nights, seara în care vor concerta Celelalte Cuvinte, Cristi Minculescu şi ZOB.