Magic News

Circulaţie restricţionată în Piaţa Constituţiei pentru concertele Bon Jovi şi The Cure

O serie de restricţii de traffic vor fi impuse în Piaţa Constituţiei pentru concertele pe care trupele The Cure şi Bon Jovi le vor susţine la Bucureşti.

Intre 15 iulie ora 7 dimineata si 25 iulie ora 23.00, circulatia va fi partial restrictionata pe Bulevardul Libertatii si pe Bulevardul Unirii.

Începând cu 21 iulie ora 7 dimineata si 23 iulie ora 8 dimineata circulatia traficului rutier va fi complet inchisa pe bulevardele Libertatii si Unirii.

Bon Jovi cântă pe 21 iulie pentru a doua oara in Romania, la 8 ani de la fulminantul si primul lor concert la Bucureşti, în fata a peste 60.000 de spectatori.

Succesul ultimului album, "This House Is Not For Sale", care a debutat in fruntea clasamentelor din intreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase in istoria de peste trei decenii a trupei. Acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o noua era muzicala semnata de catre Jon Bon Jovi si colegii sai.

Si formatia a evoluat de la ultimul turneu mondial. "Because We Can World Tour 2013" a fost al treilea lor turneu in sase ani, clasat pe primul loc in celor mai bine vandute turnee din intreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa BON JOVI va sosi la Bucuresti in formula: Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat in turneul din 2013. 

"BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh", a declarat Jon. "Sunam mai bine ca niciodata si ne bucuram de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupa, hranindu-ne si facandu-ne fanii fericiti. Este timpul nostru, din nou", a conchis Jon.

Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica si piesele indragite de fani, pe masinaria de lucru care a impins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vandute. Formatia este pregatita cu o selectie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba in fiecare seara, incluzand, desigur, inconfundabilele: "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" și, bineințeles, "Livin 'On a Prayer".

Dupa indelungi asteptari, formatia icon - THE CURE - concerteaza pentru prima oara in Romania, intr-un incredibil turneu de comeback, ce prefigureaza aparitia unui nou album de studio.