Magic News

Nicole Kidman - La 56 de ani, într-o rochie uluitoare la avanpremiera noului ei serial, “Expats”

Duminică a fost o zi răcoroasă la New York, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe vedeta australiană Nicole Kidman să poarte o rochie incredibilă la premiera noului său serial “Expats”.

Actriţa în vârstă de 56 de ani a purtat o rochie neagră fără spate pentru premiera serialului de pe Amazon Prime, o creaţie care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Rochia uluitoare avea o despicătură până la nivelul coapselor și decupaje laterale care îi puneau în evidență fizicul său suplu. Kidman a accesorizat rochia cu cercei eleganți cu diamante, brățări și sandale cu cu toc.

"Expats" se bazează pe cartea The Expatriates de Janice Y. K. Lee. "Plasat în contextul complex al locuitorilor din Hong Kong, Expats prezintă un grup de femei cu multiple fațete, după ce o singură întâlnire declanșează un lanț de evenimente care le schimbă viața și care le lasă pe toate să navigheze în echilibrul complicat dintre vină și responsabilitate", se arată în sinopsisul serialului.


Câștigătoarea premiului Oscar a acordat un interviu despre cum este să fii o femeie de 50 de ani la Hollywood. Ea a abordat subiectul la sfârșitul anului trecut în cadrul podcastului “Something To Talk About”, spunând că nu-i pasă ce cred ceilalți despre ea sau despre hainele pe care le poartă. "Fac cele mai aleatorii și nebunești alegeri", a recunoscut ea. "Le numesc alegeri adolescentine pentru că nu mă gândesc niciodată la consecințe.