Magic News

Jerry Seinfeld vorbeşte despre o revenire a celebrului serial “Seinfeld”

Fanii serialului “Seinfeld” au toate motivele să se gândească la o revenire a sitcomului cult al anilor 90, care s-a încheiat în urmă cu 25 de ani, după nouă sezoane.

În timpul spectacolului său de stand-up de la Wang Theatre din Boston, Jerry Seinfeld a sugerat că ar putea fi în lucru o nouă abordare a finalului serialului. “Am un mic secret să-ți spun despre final. Dar nu pot să vă spun cu adevărat pentru că este un secret”, i-a explicat el unui spectator.

“Uite ce am să-ți spun, bine, dar nu poți spune nimănui. Se va întâmpla ceva în legătură cu acest final. Nu s-a întâmplat încă”, a spus Jerry Seinfeld, stârnind râsete puternice și aplauze.

Seinfeld a spus că a discutat deja cu Larry David, co-creatorul celui care este considerat unul dintre cele mai bune sitcom-uri din toate timpurile. „Ne gândim la asta cu Larry”, a mărturisit el. „O să vedeţi, o să vedeţi”, a adăugat actorul, acum în vârstă de 69 de ani.

“Seinfeld” a fost difuzat timp de nouă sezoane, din iulie 1989 până în mai 1998. Episodul final vizionat de 76,3 milioane de americani în 1998, în două părți, îi urmăreşte pe protagoniștii Jerry, Elaine, George și Kramer confruntându-se cu consecințele glumelor lor de prost gust, cei patru prieteni fiind judecați pentru că au făcut glume și nu au intervenit atunci când un bărbat a fost agresat în fața lor. Personaje din trecut sunt chemate să depună mărturie împotriva lor în instanță.


În scena finală, prietenii ajung la închisoare, Elaine, Jerry și George se ceartă, în timp ce Kramer încearcă să vadă partea bună a lucrurilor, fără să se mai preocupe de mese sau de planurile pentru sâmbătă seara.

Actorul a declarat anterior că o reuniune este "posibilă" atunci când Ellen DeGeneres l-a întrebat despre asta în cadrul talk-show-ului său din 2018. S-ar putea ca Netflix, care a difuzat serialul, să ştie mai multe despre acest proiect secret. Există şi posibilitatea unei reclame la Super Bowl cu distribuţia serialului.