Make Life Magic

Durerea inexplicabilă din punct de vedere medical te ajută să eviți o suferință mai mare

Adesea, simptomele cronice dispar complet când descoperi cauza emoțională a dezechilibrului.

Vin la mine persoane cu dureri cronice, de exemplu, iar după câteva sesiuni de lucru cu sine îmi spun că simptomele s-au diminuat sau chiar au dispărut. Nu este niciun fel de magie la mijloc. Este doar știința care ne ajută să înțelegem relația dintre corpul și psihicul nostru și cum acționează ultimul asupra primului.

Acționând asupra încărcăturii tale emoționale, rezolvi și simptome fizice.

Durerea ca protector

Durerea fizică a cărei cauză nu o cunoști și nu poate fi explicată de medici, în urma investigațiilor, poartă un mesaj. Ai datoria să descifrezi acel mesaj dacă vrei să te vindeci.

Pentru că durerea te limitează.

  • Nu te mai lasă să faci ceea ce ai fi făcut în mod obișnuit.
  • Nu te mai aventurezi, nu te mai expui, nu mai riști nimic.
  • Astfel, ajungi să eviți și, implicit, să ratezi anumite activități, locuri, situații. Acestea sunt, de fapt, pericolul pe care tu îl percepi inconștient.

Așadar, durerea apare ca un avertisment. Prin ea, eviți ceea ce ți-ar putea face un rău mai mare – căci este vorba despre situații în care te-ai expune unor factori nocivi, care ar redeschide răni din ființa ta.

Ca să dezvolt, îți enumăr aici o parte din ceea ce ți-ar putea declanșa durerea fizică:

  • Dorințe ascunse sau neîmplinite
  • Frici
  • Dezechilibre emoționale sau spirituale
  • Răni emoționale
  • Traume din copilărie/adolescență

Observi, deci, cum durerea fizică are o suferință emoțională drept cauză. Astfel, ea apare atunci când există riscul să experimentezi din nou acea suferință emoțională.

Durerea te ferește. Te protejează.

De regulă, o anumită parte din tine este responsabilă cu declanșarea durerii. Se poate ca reacția să fie una ce pare mult exagerată, însă așa operează partea respectivă, mai ales când este vorba de o traumă din trecut.

Trauma acționează sistemul de alarmă, pentru că este încă nerezolvată.

Terapeuții de pretutindeni au remarcat cum pacienții scapă, de exemplu, de sindromul durerii cronice după ce integrează experiențele traumatice.

Metoda care funcționează cel mai ușor și pe care am integrat-o Academiei ReGeneration este „lucrul cu părțile”. Am sprijinit deja peste 1000 de persoane să se cunoască în profunzime, cu lumini și umbre și să găsească sursele tuturor durerilor, fizice sau sufletești. Rezultatul este nemaipomenit. Ascultând vocea diverselor părți și integrându-le, schimbările se țin lanț, cuprinzând toate ariile vieții.

Vrei să te implici într-un pogram transformațional total? Vino și tu în Academia de transformare sistemică ReGeneration! Făcând tot ceea ce ține de tine și urmând acest proces, viața ta se va schimba în totalitate.

Foto: Pexels