Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au cântat împreună o melodie de Crăciun

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost protagoniştii unui moment de neuitat la o petrecere de Crăciun care a avut loc în weekend.

Cei doi au interpretat o melodie de Crăciun, iar piesa aleasă a fost „By Christmas Eve” a lui John Legend. Jennifer a mai cântat singură melodii precum „It’s The Most Wonderful Time of the Year” și a oferit o interpretare jazzy a piesei „Jingle Bells”.


Artista a strălucit într-o rochie în nuanţe de verde și aurie, accesorizată cu un colier impresionant cu diamante. Şi-a prins părul într-o coadă de cal şi a ales un machiaj dramatic. Ben Affleck a purtat un tricou negru şi un blazer negru. Un clip îi arată pe cei doi sărutându-se, în timp ce mulţimea îi aclama.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au toate motivele să fie recunoscători pentru tot ce le-a adus anul 2022. Cei doi s-au regăsit, iar în vară s-au căsătorit în secret: “Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, spunea Jennifer.