Interviurile Magic FM

Interviu exclusiv cu Julio Iglesias: Tinerii au puterea de a face lumea mai buna

Julio Iglesias, unul dintre cei mai apreciati artisti ai lumii atat pentru cariera sa muzicala cat si pentru implicarea in scopuri umanitare, a oferit un interviu in exclusivitate pentru Magic FM.

Julio Iglesias, unul dintre cei mai apreciati artisti ai lumii atat pentru cariera sa muzicala cat si pentru implicarea in scopuri umanitare, a oferit un interviu in exclusivitate pentru Magic FM. In pas cu era digitala, Julio Iglesias ne-a marturisit ca are cont de Facebook si ca, in opinia sa, tinerii si Internetul joaca un rol crucial pentru un viitor mai bun.


Magic FM: De-a lungul vietii ati fost implicat in multe actiuni umanitare. Aveti vreun mesaj pentru romani care i-ar face mai constienti despre binele pe care fiecare l-ar putea face pentru cei din jur?


Julio Iglesias: Consider ca prima responsabila care ar trebui sa se implice este conducerea tarii pentru ca membrii ei sunt alesi de cetateni. Cei care conduc tara trebuie sa se implice in primul rand in educatie, pentru ca aceasta este cea mai importanta. Apoi sa sprijine sistemul sanitar si pe cel social; sa ajute la rezolvarea problemelor care afecteaza viata oamenilor.

 

Un alt mod prin care ne putem implica este Internetul. Tinerii din ziua de azi au acces la informatie si au puterea de a transmite mai departe prin Facebook, Twitter si alte retele sociale. Este incredibil cat de multe pot face online! Ei trebuie sa constientizeze acest lucru si sa isi foloseasca puterea, vitalitatea pentru a face lumea mai buna.

 

Magic FM: Aveti cont pe Facebook?


Julio Iglesias: Am un cont personal prin care tin legatura cu cei apropiati. In rest, de lucrurile ce tin de viata profesionala se ocupa echipa mea. Dar chiar si acolo, cand e vorba de mesaje importante pe pagina mea de Facebook, ma implic personal.


Magic FM: Cine sunt persoanele sau lucrurile care v-au inspirat cel mai mult in viata?


Julio Iglesias: Dupa cum probabil stii, am suferit un accident cand eram foarte tanar, iar atunci viata mea s-a schimbat. Atunci am descoperit pasiunea pentru muzica! Eu nu m-am nascut cantaret, eu am invatat sa cant si numai pasiunea m-a inspirat. Dragostea mea pentru muzica nu a incetat si niciodata nu va inceta, asa ca voi canta mereu. Asta este viata mea.

 

In zilele urmatoare va vom prezenta partea a doua a interviului, in care Julio Iglesias vorbeste pe larg despre Romania si le transmite din inima un mesaj fanilor care il asteapta la concertele din Galati si Mamaia.