Make Life Magic

„Simt că te știu de-o viață!”

Ce se întâmplă, de fapt, atunci când întâlnești pe cineva și ai senzația că îl știi de-o viață.

Ți s-a întâmplat vreodată să ți se pară că știi pe cineva de o viață întreagă, chiar dacă nu ai interacționat cu acea persoană până în acel moment? Ți s-a întâmplat să te simți atras de o anumită persoană și să ai o dorință, o curiozitate neobișnuită de a intra în vorbă și de a afla mai multe despre persoana  care pare atât de familiară?

Se pare că, dincolo de formele obișnuite de comunicare, există legi universale care guvernează întreaga noastră existență. Mă refer aici la acel limbaj nevăzut, ancestral, „forme de gând misterioase și inexplicabile", care ne ghidează mereu către anumite persoane, situații și decizii într-un mod inexplicabil și irațional, un limbaj dincolo de cuvinte, o lume invizibilă, aflată dincolo de cele cinci simțuri.

Este al șaselea simț, limbajul intuițiilor, prin care subconștientul ne ghidează în permanență către ceea ce este mai de folos și mai potrivit pentru binele nostru suprem.

Ce se întâmplă, de fapt, când întâlnești pe cineva și ai senzația că îl știi de-o viață? Personal, consider că este o modalitate prin care sufletul meu, partea nevăzută și subconștientă a minții mele, încearcă să-mi transmită diverse mesaje, pe care mintea  mea analitica nu le poate descifra, ci doar inima, intuiția și ghidarea interioară le pot sesiza și înțelege.

Este des întâlnit să ne simțim atrași în mod inexplicabil de diferite persoane, care poate oglindesc în sufletul nostru imaginea părinților sau a cuiva cunoscut, care a avut un impact semnificativ în viața noastră. Această familiaritate poate introduce în viața noastră un îndrumator sau un ghid spiritual, trimis de univers pentru a ne călăuzi în călătoria noastră prin viață.

Calea spirituală sau intuitivă

Există, așadar, o cale spirituală, naturală și intuitivă de a ne trăi viața, care include cunoașterea transmisă generațional și care este parte din ADN-ul strămoșesc, cunoașterea moștenită la nivel de suflet din familia din care provenim. Cunoașterea spirituală se bazează pe „interpretarea și înțelegerea semnelor" pe care le primim constant din partea universului, iar ignorarea lor poate fi cauzată de lipsa de timp sau de neștiință. Se pare că suntem în permanență călăuziți în viață dincolo de rațiunea noastră, într-un mod natural, iar fiind mai atenți la aceste intuiții și semne, ajungem să trăim și să cunoaștem lumea la adevăratul ei potențial.

Studiile sugerează că omul își folosește doar 10% din capacitățile creierului, iar 90% din realitatea noastră este cea nevăzută, a simțurilor nedescifrate. Personal, consider că omul este o ființă spirituală și că aceste coincidențe inexplicabile ascund, de fapt, povești de viață și experiențe pe care conștiința noastră nu le poate percepe momentan, lumi nevăzute care există paralel cu universul nostru cunoscut.

Cum percepem realitatea?

Programarea neurolingvistică susține că noi percepem realitatea conform convingerilor și percepțiilor venite din experiențele anterioare. În NLP se afirmă faptul că avem trei nivele de cunoaștere: 1-5% din propria realitate („știm că știm"), alte 3-5% din realitatea noastră („nu știm că știm") și restul de 90% din propria realitate („nu știm că nu știm").

Se pare că trăim într-un univers vibrațional în care totul este energie și frecvență. „Dacă vrei să afli secretele universului, gândește în termeni de frecvență, energie, vibrație" - Nikola Tesla. Există legi universale care guvernează viața noastră: legea binelui, legea armoniei, legea echității, și noi atragem în viața noastră oameni, frecvențe și experiențe care sunt necesare pentru evoluția noastră personală.

Astfel, persoanele care ne par extrem de familiare oglindesc diverse tipare din propria noastră familie, diverse aspecte și calități pe care noi înșine nu le-am manifestat încă la adevăratul nostru potențial. Avem tendința naturală de a ne împrieteni și de a ne apropia de acești oameni familiari și de a stabili relații de prietenie cu aceștia.

Fie ca de acum încolo să ne lăsăm mai mult călăuziți de această ghidare interioară și să ne trăim viața armonizând cunoașterea rațională cu cea intuitivă și spirituală. Dacă ești pregătit să te conectezi mai profund cu intuiția și cu această cunoaștere spirituală ancestrală, te invit cu drag la o sesiune de ghidare intuitivă într-un spațiu relaxat și prietenos. Fii binevenit/ă să descoperi tainele cunoașterii spirituale! 😊

Foto: Freepik