Interviurile Magic FM

Johnny Depp: "Orice s-ar intampla, iubeste in continuare"

Cu toate ca este unul dintre cei mai bine platiti actori din lume, pentru Johnny Depp banii nu au fost niciodata elementul care l-a definit.

Cu toate ca este unul dintre cei mai bine platiti actori din lume, pentru Johnny Depp banii nu au fost niciodata elementul care l-a definit. Ca adolescent, tot ceea ce Depp dorea sa faca era sa cante la chitara in timp ce-si castiga traiul lucrand part-time in domeniul constructiilor si ca muncitor intr-o benzinarie din Florida. In ziua de azi castiga peste 20 milioane $ pentru fiecare rol jucat si are o avere estimata la 200 milioane $. Indiferent daca este vorba de Capitanul Jack din filmele Piratii din Caraibe sau de rolurile excentrice din filmele lui Tim Burton cum ar fi Alice in Tara Minunilor sau Umbre Intunecate, Depp intotdeauna fascineaza audienta cu sensibilitatea sa suprarealista.

 

Citeste interviul cu Johnny Depp, publicat in exclusivitate pe www.magicfm.ro:

 

I: Johnny, ce ai simtit cand ai implinit varsta de 50 de ani?

 

Este minunat. Nu ma simt diferit la 50 de ani – este la fel ca la 40 sau 30. Nu ma trezesc dimineata cu dureri sau gandindu-ma „Doamne, ma omoara spatele”. Ma simt destul de bine. Am mai lasat o decada in spate. Asa ca imi spun, 50 de ani, de ce nu? Fiecare zi in care te trezesti si te dai jos din pat este o zi buna. Am foarte multe lucruri de care ma bucur in viata si atata timp cat iau o gura buna de aer, inspir si expir totul este bine.

 

I: Ai dat o petrecere de ziua ta?

 

Am sarbatorit intr-un mod foarte simplu. Mi-am petrecut ziua cu copiii mei si am mers impreuna la cina si cam atat. Nu sunt genul de persoana careia ii place sa acorde o importanta deosebita petrecerilor aniversare. Ideea legata de sarbatoarea aniversara mi se pare cam vanitoasa, asa ca prefer sa nu fac mare caz de acest lucru. Cu toate acestea, copiilor le place. (Ras) Sarbatoarea este pentru ei.

 

I: Cum te descurci in prezent ca celibatar?

 

Acomodarea se refera de fapt la a te asigura ca copiii tai sunt OK si ca ei inteleg situatia si ca nu exista nici un motiv ca oamenii sa se urasca. Am petrecut 14 ani minunati impreuna si acest lucru reprezinta un castig de partea amandurora... Nu este nimic aiurea sau ciudat legat de aceasta situatie. Totul este normal intre noi. Toti am trecut prin acest fel de lucruri. Vanessa este o mamica minunata si o femeie minunata.

 

I: Cum ai evitat atmosfera uneori amara ce urmeaza dupa o despartire si care afecteaza atat de multe cupluri instrainate?

 

Cred ca atunci cand iubesti, trebuie sa iubesti mai presus de ceea ce tu iti inchipui ca reprezinta iubirea sau de ceea ce ai experimentat cu referire la iubire. Atunci cand, sa spunem, situatia devine dezastruoasa, iubeste in continuare. Stiu ca suna ca un mesaj de pe o ilustrata Hallmark, dar nu poti sa abandonezi vaporul. Ai niste copii. Ai o femeie care te-a tratat bine. Orice s-ar intampla, iubeste in continuare.

 

I: Iti place foarte mult sa creezi personaje exotice sau excentrice cum ai facut cu Tonto din Legenda Calaretului Singuratic. Este aceasta pasiunea ta atunci cand vine vorba de interpretarea rolurilor din filme?

 

Ma atrage ideea de a ma juca cu un personaj. Pun multa creativitate in acest proces si in realizarea unui lucru distinctiv si un pic magic daca sunt norocos. Ma bucur ca am lucrat cu oameni care au fost dispusi sa asculte si sa accepte de-a lungul anilor majoritatea ideilor mele nebunesti.

 

I: Ai facut o aluzie la retragerea din acest domeniu. Te poti imagina renuntand la actorie in viitorul apropiat?

 

Nu stiu. Poate in zece ani. Imi place foarte mult procesul si camaraderia care a rezultat din colaborarea cu aproximativ aceeasi echipa (de filmare) din ultimii 13 ani. Dar la un moment dat mi-ar placea sa explorez mai mult lumea si sa hoinaresc un pic. Mi-ar placea sa traiesc cumva in anonimitate undeva.