Interviurile Magic FM

Jennifer Lawrence: 'Nu ma pricep deloc sa dansez'

Jennifer Lawrence a fost recunoscuta ca star international odata cu lansarea filmului Jocurile Foamei, care i-a schimbat viata si i-a adus ulterior rolul lui Tiffany din productia „Scenariu pentru happy-end”, pentru care a castigat premiul Oscar la categoria “Cea mai buna actrita”.

Jennifer Lawrence a fost recunoscuta ca star international odata cu lansarea filmului Jocurile Foamei, care i-a schimbat viata si i-a adus ulterior rolul lui Tiffany din productia „Scenariu pentru happy-end”, pentru care a castigat premiul Oscar la categoria “Cea mai buna actrita”.

 

Inainte de a intra din nou in pielea personajului Katniss Everdeen in continuarea filmului ”Jocurile Foamei”, actrita a acordat un interviu pe care il puteti citi in exclusivitate pe www.magicfm.ro.

 

I: Te identifici in vreun fel cu Tiffany, personajul pe care l-ai interpretat in Scenariu pentru Happy-End?

Nu, nu chiar. Sunt fascinata de ea, mi-ar placea foarte mult sa o inteleg deoarece cred ca aceasta este una dintre partile cele mai interesante ale rolului... A fost un rol ca cel din Jocurile Foamei, cand am citit replicile lui Katniss mi s-a parut foarte puternica si am inteles-o. Adica stiam tot ce ea gandeste si ce va spune, cum se va simti in orice situatie. Eram pe aceeasi lungime de unda cu ea. In cazul lui Tiffany, nu am inteles nicio parte a ei si acesta este unul din motivele pentru care sunt fascinata de ea. Nu am inteles de ce spune anumite lucruri.

De asemenea, din punctul de vedere al unui actor, este complicat sa te implici in ceva atunci cand Tiffany nu stie in ce stare se va afla la finalul unei propozitii. In momentul in care incepe sa vorbeasca, ea nu stie daca in final va tipa sau daca va plange, si ca actor, este ciudat, este ca si cum ai sta intr-o apa calduta fara a lua decizia de a te indrepta intr-o parte sau in alta, ca si cum te lasi luat de curent, lucru pe care l-am facut pentru prima data. Si a fost intr-adevar captivant si amuzant.

I: Ai invatat ceva de la Bradley? Ai lucrat mult cu el si cariera lui a avut de asemenea o ascensiune subita. Ce sfat ti-a dat?

Pai, el a fost cel care mi-a spus ca nu pot merge la Whole Foods, si am testat acest lucru, si avea dreptate. Paparazzi se afla aproape in fiecare magazin este o nebunie! A trebuit sa-mi iau la revedere de la Whole Foods. Este in regula, am prieteni care pot face cumparaturi pentru mine.

I: Se spune ca ai fost nevoita sa iei in greutate pentru a face acest film?

Da, asa trebuia, dar de asemenea dansam cate doua ore pe zi. Asa ca am incercat sa-i explic acest lucru lui David (regizor) deoarece imi tot spunea "Nu te-ai ingrasat", si eu ii spuneam "Atunci fa-ma sa nu mai dansez". Imi placea mult cand imi spunea "Vreau sa cresti in greutate" si eu ii spuneam "Da! Nici o problema!" Si apoi am inceput sa dansez cate doua ore pe zi si am ajuns in punctul in care imi spuneam "Nu mai pot manca, ma omoara chestia asta!" Si apoi la final, cand nu am mai dansat asa de mult, imi spuneam "Da, arat destul de bine, nu-i asa? Uita-te!" Si apoi David mi-a zis "Da, te vom imbraca intr-un maiou fara bretele strans pe corp si un tricou foarte scurt in scena de dans", si eu i-am spus "Esti ingrozitor."

I: Dansul a fost intr-adevar terapeutic?

Nu chiar, nu a fost deoarece mi se parea foarte stresant, dar Bradley a fost minunat. Odata ce am invatat sa dansez totul a devenit o experienta amuzanta.


I: Luand in considerare varsta ta, ti s-a parut ciudat sa joci rolul unei persoane adulte?

Nu, nu chiar. Este doar actorie, nu trebuie sa te asociezi unui personaj, trebuie doar sa ai speranta ca vei intelege personajul respectiv. Deci am sperat ca voi ajunge la un moment in care voi intelege ceea ce ea simtea, cum va reactiona la anumite lucruri. Am doar 22 de ani si ma port in conformitate cu varsta mea. Probabil ca ma port ca si cum as fi mai tanara. Si nu am atins o maturitate mai mare de 22 de ani dar sper ca inteleg ce inseamna sa nu mai ai 22 de ani.


I: Aproximativ cu un an in urma vorbeai despre temerile tale legate de filmul Jocurile Foamei, deoarece credeai ca va trebui sa renunti la o parte din viata ta. Cum mai stau lucrurile acum?

Pai, am avut dreptate. (ras) In mod surprinzator totul e minunat acum si ma simt prost pentru Emma Stone pentru ca ea trece acum prin ce am trecut eu cu cateva luni in urma. Cand ti se intampla prima data este oribil, deoarece intreaga ta viata se schimba, si toata planeta incepe sa te trateze diferit.


I: Cum vezi tu viitorul?

Vrea sa am acelasi stil de viata cu care am crescut; imi doresc o familie si o familie normala.

I: Este important pentru tine sa iti pastrezi viata privata?

Da, bineinteles. Nu cred ca mi-ar mai place sa fac filme daca aceasta meserie mi-ar afecta viata deoarece este singura modalitate in care ma pot bucura de acest lucru. Mi se pare ca este o slujba normala de la ora 8:00 la ora 16:00, muncesc si merg acasa si totul este iarasi normal. Nu cred ca m-as bucura daca lucrurile s-ar schimba.

I: Ce ne poti spune despre Jocurile Foamei 2?

Va fi foarte bun, Francis Lawrence a realizat un lucru uimitor, este un vizionar minunat, si a creat aceasta lume frumoasa, uimitoare, si noua echipa de actori este incredibila, asa ca va fi foarte captivant.