Interviurile Magic FM

In exclusivitate: Jennifer Lopez despre viata de familie si noul turneu

Magic FM va prezinta in exclusivitate un interviu cu Jennifer Lopez despre noul sau turneu alaturi de Casper, partenerul cantaretei, dar si despre rolul sau de mama, in viata de zi cu zi, pentru cei doi gemeni in varsta de 5 ani.

Magic FM va prezinta in exclusivitate un interviu cu Jennifer Lopez despre noul sau turneu alaturi de Casper, partenerul cantaretei, dar si despre rolul sau de mama, in viata de zi cu zi, pentru cei doi gemeni in varsta de 5 ani.

 

I: De ce ti-a luat atat de mult timp sa pleci in primul tau turneu mondial?

 

Cred ca datorita drumului pe care l-a urmat cariera mea, intelegi ce vreau sa spun? Si datorita lucrurilor pe care le-am intreprins. Am jucat in multe filme. Si nu a fost niciodata momentul potrivit pentru a realiza acest lucru. Si in final - la sfarsitul anului - in vacanta de Craciun, am decis ca a venit momentul sa fac acest lucru. Mi s-a parut ca acum, datorita Twitter si Facebook, am avut ocazia sa interactionez cu fanii mei si sa vad ceea ce ei isi doresc, si mi-am dat seama ca dupa 7, 8 albume ei isi doreau cu adevarat ca eu sa fac acest lucru. Si ca era ceva ce si eu simteam nevoia sa fac. Ceva ce nu facusem niciodata. Asa ca, mi s-a parut ca e momentul potrivit. Deci mi-am facut timp, si mi-am promis ca voi face acest lucru dupa ce termin Idol.

 


I: Ce te face sa incepi show-urile cu expunerea fotografiilor cu copiii tai? Este aceasta o modalitate de a impartasi un moment personal cu fanii tai - in cazul in care ei sunt interesati de asa ceva?

 

Da, cred ca atunci cand iti realizezi propriul spectacol poti sa faci lucrurile asa cum iti doresti si asa cum sunt ele. Nimeni nu le interpreteaza in numele tau modificandu-le prin propriile lor idei sau prin cele ale mass-mediei. Sau ceva de genul asta. Asa ca a fost bine sa pot face lucrul acesta. Sunt de parere ca, de asemenea ca artist, am vrut sa arat intr-adevar toate partile diferite ce ma definesc.

 


I: Poti descrie ultimele minute inainte de a intra pe scena?

 

Sunt destul de calme... Cred ca fluturasii din stomac si adrenalina apar cu jumatate de ora inaintea acestui moment. Cand incep sa imi fac incalzirea si topai peste tot si ma asigur ca corpul meu este pregatit si incalzit. Dar in cele cateva minute dinaintea spectacolul totul este calm si tacut. Si totul se tempereaza inainte de a intra pe scena, cand ne strangem intr-un cerc mare si ne rugam.

 

I: Forbes te-a inclus pe lista lor cu cele mai puternice femei. Care este femeia cea mai puternica din lume - pentru tine?

 

Cea mai puternica femeie pentru mine in acest moment? Trebuie sa recunosc ca femeile care m-au crescut. Mama mea, bunica mea. Erau femei foarte puternice din Puerto Rico si m-au invatat tot ceea ce stiu. M-au invatat ceea ce inseamna sa fi o doamna si cu siguranta ele au fost modelele mele in viata.

 

I: Ce se petrece in zilele tale libere? Ce faci? Iti indeplinesti doar rolul de mama?

 

Da. Totul este normal, stau acasa cu copiii. II las sa isi faca de cap, ne petrecem timpul normal impreuna. Fara sa trebuiasca sa mergem undeva sau sa facem ceva anum pentru ca intotdeauna suntem cam pe fuga. Si stiu ca pentru ei este greu. Accepta totul foarte bine. Dar chiar acum, pe drum, le-am spus, sti tu: "Ghiciti unde mergem maine?" Si ei m-au intrebat: "Unde?" Le-am spus: "Mergem acasa." Si le-au aparut niste zambete mari pe fata, de abia asteapta. Ca si mine. Asa ca totul este bine.

 


I: Ce le spui copiilor tai despre viata? Ce fel de sfaturi le dai in viata de zi cu zi?

 

Sper ca ii invat prin modul in care imi traiesc viata. Adica: daca muncesti greu, poti realiza orice. Ca trebuie sa fi darnic, ca trebuie sa tratezi oamenii asa cum vrei sa te trateze ei. Incurajator, le poti repeta copiilor tai ceva pana se satura. De exemplu: "Nu consumati alcool!" Dar daca tu bei toata ziua, probabil ca si ei o vor face. Asa ca trebuie sa le arati prin exemple, cum sa traiasca ca fiinte umane. Pentru ca ei vor urma exemplul tau. Asa ca incerc sa fiu o mama buna si sa le dau exemple pozitive.

 


I: Arati remarcabil. Ti se intampla vreodata sa te trezesti dimineata si sa simti ca o sa ai o zi proasta? Ce faci? Exista vreun secret al frumusetii sau ceva de genul asta?

 

Nu chiar. Ca orice persoana am zile in care ma simt minunat cand ma trezesc, dar am si zile in care ma simt mai obosita sau mi se pare ca nu sunt gata sa infrunt ziua respectiva. Ca sa fiu cinstita, in acele zile incerc sa gandesc pozitiv. Incerc sa am ganduri legate de o sanatate buna si o gandire pozitiva, incerc sa imi directionez mintea si spiritul catre un loc potrivit.

 

I: Deci ce urmeaza sa faci in continuare: vei realiza un spectacol televizat, mai multe filme?

 

Intotdeauna vrem sa realizam ceva si incercam sa gasim proiecte bune si chestii de genul acesta. Din punctul de vedere al proiectelor televizate, nu avem ceva specific in acest moment despre care sa iti pot vorbi. Lucram la un documentar 3D al turului, deoarece este primul meu tur de acest gen. Si probabil ca anul viitor voi juca in cateva filme. Asta intentionez sa fac.

 

I: Ca parte integranta din spectacolul tau, iti declari dragostea pentru prietenul tau Casper. Cat este el de important pentru bunastarea ta?

 

Faptul ca am inserat acest cantec in spectacol, imi place foarte mult si mi s-a parut o tranzitie buna catre partea urmatoare a spectacolului. M-am indragostit de coreografa Parris Goebel, mi-a placut foarte mult ceea ce a realizat pentru Etta James. Si mi-am spus: "Vreau sa fac ceva de ganul acesta pentru cantecul meu." Asa ca ea a realizat coreografia. Iar el a zis ceva de genul: "Vreau sa fac si eu lucrul acesta." Am facut-o impreuna si a parut ceva natural.