Interviurile Magic FM

Interviu in exclusivitate cu actorul din "Dr House", Hugh Laurie, despre noul sau rol

Magic FM va ofera in interviu in exclusivitate cu Hugh Laurie despre noul sau rol din “The Oranges”, regizat de Julian Farino, dar si despre amintirile legate de serialul care l-a consacrat: House M.D.

Magic FM va ofera in interviu in exclusivitate cu Hugh Laurie despre noul sau rol din “The Oranges”, regizat de Julian Farino, dar si despre amintirile legate de serialul care l-a consacrat: House M.D.

 


Acum, in „The Oranges”, joci rolul unui barbat in varsta care se implica intr-o relatie cu fiica tanara a vecinei sale, jucata de Leighton Meester. Cum ti s-a parut scenariul?

 

 

Deci am un personaj interesant! Dar am citit scenariul si m-am gandit ca a fost scris minunat. Mi s-a parut foarte amuzant. Si unul in care nimeni nu se poarta cu rautate, nimeni nu vrea sa domine sau sa exploateze, sau sa creeze probleme. Stii tu, acestea sunt valurile inspumate ale inimii umane. Bine, tocmai am inventat fraza asta! Asa s-a intamplat! Dar asta e modul de a spune aceasta poveste. Este plictisitor sa spui povesti despre perfectiunea umana nesfarsita. Si cred ca este si imposibil. Mai ales, din cate stiu eu, acest lucru nu exista! Si cred ca, oricum, este invers. Noi, oamenii, suntem atrasi de imperfectiune si suntem atrasi de greselile pe care le fac ceilalti. Mai ales de greselile care rezulta din fapte cu intentii pozitive. Dar asta nu inseamna ca ca ceea ce se intampla dupa aceea nu are consecinte. Absolut. Si acesta este unul din lucrurile care m-au atras pe mine si pe altii catre acest scenariu. Adica, consecintele sunt tratate cu seriozitate. Cred ca toata lumea, toate personajele sunt tratate cu respect.

 


Referitor la genialitatea dintr-un film, ti se pare vreodata ca este o scuza pentru un comportament negativ?

 

 

Este o intrebare buna. Da. Dar nu foarte des! Am vazut deseori comportament negativ si am gandit ceva de genul, oh nu esti destul de bun ca sa ti se permita asa ceva. Dar da, sunt de acord, cu toate ca aceasta situatie este destul de rar intalnita. Cu toate ca este ciudat, in experienta mea generala oamenii din fata si din spatele camerei reprezinta un grup destul de simpatic care colaboreaza bine.

 

 

Deci acest comportament este scuzabil, daca exista genialitate?

 

Nu ar trebui sa fie scuzabil. In cazul in care, sa presupunem ca esti casatorit cu aceste persoane! Sau daca incerci sa colaborezi cu ele, in vreun fel. Dar ca membru al audientei, da, am vazut roluri jucate si m-am gandit ca nu ma intereseaza ce le-a costat pe acele persoane pentru a realiza respectivul rol. M-am gandit ca a meritat. Dar bineinteles ca eu nu sunt cel care a trebuit sa plateasca pentru el.

 


Ai fost timid in relatia ta cu o femeie mai tanara ca Leighton Meester. Te-a ajutat faptul ca erati deja familiarizati unul cu celalalt?

 

Da, sunt total de acord ca m-a ajutat faptul ca deja o stiam pe Leighton. Leighton a aparut in doua episoade din House. Deci pentru o perioada de cateva saptamani, am jucat impreuna. Si asta m-a ajutat enorm. Dar sunt sigur ca chiar daca nu ne cunosteam, tot acceptam amandoi imediat.

 

 

O alta tema complicata din acest film o reprezinta ideea contradictorie a tuturor referitor la definitia fericirii. Ce crezi tu ca reprezinta fericirea adevarata?

 

 

Da. Imediat dupa ce am jucat in acest film, am facut un lucru pe care nu credeam niciodata ca il voi face. Am cumparat o masina! Este un Ford Galaxy din 1966. Si am condus de la Texas la New Orleans, care pentru mine reprezinta orasul sfant al muzicii si care a avut o influenta enorma asupra vietii mele. Dar nu facusem legatura intre cele doua lucruri. Dar, avand in vedere ca mi-ai pus intrebarea legata de gasirea fericirii in viata noastra, cred ca filmul m-a dus la ea!

 

In ce fel?

 

M-am gandit la natura trecatoare a fericirii. Si la putinele oportunitati pe care le avem de a atinge aceste lucruri cat timp suntem aici. Si apoi, atata timp cat oportunitatile apar, trebuie sa nu le lasam sa ne scape. Dar da, ca rezultat al acestui film, am facut acest lucru. Am ajuns sa cant cu muzicienii din New Orleans. Si a fost o experienta minunata! Indemn pe oricine sa faca ce isi doreste si sa isi indeplineasca visele.

 

De obicei oamenii nu au aceasta oportunitate, pentru ca vietile lor sunt foarte ocupate.

 

Nu, nu au aceasta oportunitate. Deoarece perceptia lor legata de timp este distorsionata. Credem ca avem la dispozitie o perioada infinita si ca o putem petrece liberi. Si ca vom avea timp sa facem lucrurile pe care intentionam sa le realizam. Dar bineinteles ca timpul nostru pe acest pamant este trecator, si trebuie sa ne folosim de el cat putem.

 


Referitor la House, ti-e dor de ceva legat de acea experienta?

 

Am iubit lumea acelui film. Si am iubit atitudinea, am iubit cinismul folosit. Si intunericul, dar si caracterul jucaus, umorul din el. Si cred ca mi-e dor si de oamenii cu care am colaborat. A fost un loc minunat! Dar nu mi-e chiar dor de sculatul la 4:30am dimineata! Nu mi-a placut acel lucru!