Interviurile Magic FM

Interviu exclusiv cu Halle Berry despre rolul din Atlasul Norilor

Facandu-si aparitia in Atlasul Norilor, o drama SF de aventura, impreuna cu Tom Hanks, Halle Berry este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume. In timpul promovarii filmului, actrita a acordat un interviu pe care il puteti citi in exclusivitate pe site-ul nostru.

Facandu-si aparitia in Atlasul Norilor, o drama SF de aventura, impreuna cu Tom Hanks, Halle Berry este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume. In timpul promovarii filmului, actrita a acordat un interviu pe care il puteti citi in exclusivitate pe site-ul nostru.

 


I: Reprezinti o inspiratie pentru femei, lasi impresia ca esti foarte puternica. Ce le-ai spune femeilor care isi descopera puterea, care isi urmeaza inimile si visele? Ce te-a ajutat sa ajungi acolo unde esti acum?

 

Cred ca cheia este faptul ca trebuie sa fim constienti ca ne aflam acolo unde trebuie sa fim. De fiecare data cand iei o decizie, o alegere, ceea ce reprezinta si filmul nostru, faci o alegere. Si exista de asemenea o repercusiune, exista cauza si efect si de fiecare data cand faci o alegere aceasta te pune cumva intr-un anumit plan, lucru pe care l-am facut de cateva ori in viata mea. Esti acolo dintr-un anumit motiv. Este vorba de a invata ceva si atata timp cat intelegi lectia si inveti din ea, te ridici si mergi mai departe. Si daca esti sincer cu tine insuti, daca te definesti din punctul tau de vedere si nu te lasi definit de o multime de oameni, ci traiesti dupa regulile pe care tu ti le impui, daca iti aperi propriile convingeri, iar energia ta este directionata catre dragoste si nu ura, atunci esti pe calea cea buna.

 

Stii... Sa fii tu insuti! Asta le spun femeilor tot timpul. Fii tu. Nu fi ca mine. Fii ca tine, da tot ce ai mai bun din tine.


I: Ti-a luat mult timp sa ajungi la acest nivel de maturitate in gandire?

 

Nu am gandit mereu asa. Imi aduc aminte de o perioada din liceu cand eu si sora mea eram doi dintre cei trei copii de culoare dintr-o scoala de 1500 de elevi. M-am nascut in centrul sarac al orasului, intr-un cartier de persoane de culoare. La un moment dat, mama mea a decis sa ne mutam si am experimentat un soc cultural. Ne-am mutat intr-un cartier de albi si cred ca in toti anii de liceu m-am straduit sa fiu ceva ce nu eram. M-am straduit sa dovedesc ca sunt la fel de buna, de desteapta, de draguta ca toti ceilalti, ca pot sa fac tot ceea ce faceau si ceilalti si am muncit extrem de mult sa realizez tot.

 

Eram extenuata si m-am intrebat daca sunt mai buna dupa ce am trait toate aceste experiente. Mi-am dat seama ca numai increderea in mine insami era intr-adevar importanta. Nu conta ceea ce gandeau despre mine acei oameni pentru care jucam un rol. Am pornit la drum si mi-am permis sa fiu asa cum sunt. Acesta este singurul lucru. Este destul de greu sa fiu eu insami, daramite sa fiu asa cum oamenii se asteapta sa fiu.

 

I: Acesta este un rol dificil, atat mental cat si fizic. Cum te-ai pregatit pentru el? Si ce mananci? Esti atat de frumoasa!

 

Mananc de toate. Nu tin o dieta. Am diabet, asa ca nu consum zahar. Si nici prea mult alcool. Mananc orice in afara de dulciuri. Am avut cateva probleme referitor la rolul acesta pentru ca mi-am rupt piciorul la doua zile dupa inceperea filmarilor. S-a dovedit a fi foarte dificil sa incerc sa fiu atenta si sa realizez toata munca care mi se cerea zilnic, plus sa lucrez cu durerea. Cu limitarile aferente mersului ingreunat, am avut sustinerea partenerului meu de film,Tom Hanks, si a tuturor si am gasit modalitati de a ne descurca, dar a fost o provocare pe care nu ma asteptam sa o intalnesc. Mi-a fost greu o perioada, dar am reusit sa depasesc problema.

 


I: “Atlasul Norilor” se refera la reincarnare. Crezi in asa ceva?

 

Cred. Da. Se bazeaza doar pe acest lucru. Nu am un motiv intelectual superior pentru a-ti spune de ce, dar intotdeauna am crezut.

 

Nu pot crede ca atunci cand murim, ne transformam in praf si ne evaporam. Asta inseamna finalitate. Indiferent de motiv eu nu vreau sa cred asta, asa ca nu cred in asa ceva. Si cred in destin si ca tot ceea ce fac in aceasta viata ii va afecta nu numai pe oamenii din jurul meu din aceasta viata, ci si pe cei din viata urmatoare. Cred ca asta m-a ajutat sa ma mentin pe o cale de care eu sunt mandra referitor la modul in care imi traiesc viata.

 

Intotdeauna mi-a fost greu sa accept ca drumul are un sfarsit. Asa ca eu cred ca suntem suflete, cam asa cum prezinta filmul nostru si ca ne reintoarcem aici de mai multe ori pana ajungem la cel mai inalt nivel al evolutiei noastre. Nu stiu ce se intampla dupa aceea, dar nu cred ca exista aceasta desertaciune in care ne pierdem si ca drumul nostru se termina. Cred ca este un cerc in care ne miscam si cred ca exista civilizatii mai sofisticate decat a noastra.

 

I: Care este realizarea de care te simti cea mai mandra ca actrita?



Oh, pur si simplu faptul ca sunt o femeie de culoare. Cand mi-am inceput cariera cu 25 de ani in urma, climatul era cu totul diferit. A trebuit sa depasesc multe provocari pentru a ajunge unde sunt astazi. Si sunt foarte mandra de acest lucru.