Magic News

KIMARO 2022: Intrarea este liberă , dar pot fi cumpărate şi bilete sau abonamente VIP la cel mai mare festival al muzicii românești

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna din nou și prezintă evenimentul KIMARO 2022 - sărbătoarea muzicii românești.

Între 12 și 14 august, KIMARO Festival dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța, în trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați.

În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile!

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.

În acest sens am creat o platformă VIP: un spatiu construit special, înălţat, astfel încât să poti vedea mai bine scena, să fii mai aproape de scenă, cu canapele şi bar propriu.

Este al treilea an în care cele treiradiouri aduc împreună pe aceeași scenă cele mai mari și mai iubite nume din muzica românească, precedentele ediții fiind extrem de bine primite, cu peste 250 de artiști și muzicieni prezenți în fața a peste 10.000 de spectatori pe seară.

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Voltaj și Delia, într-o seară Kiss Energy! Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!