REGULAMENT “PAROLA MAGICA DESCHIDE CUTIA CU VACANTE LA MAGIC FM”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR. PERIOADA DE DESFASURARE. 

 Organizatorul campaniei „Parola Magica deschide cutia cu vacante la Magic FM (“Campania”) este societatea MEDIA GROUP SERVICES INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319, City Building, Sectiunea B, etaj 7, camera B, sector 6, numar de ordine la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti J40/4497/2001, cod unic de inregistrare 13869251, atribut fiscal RO (in continuare denumita si “Societatea”, “Organizatorul” sau “MGSI”) operator de date cu caracter personal inscris cu nr. 10573 in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, pe postul de radio “Magic FM”, post a carui licenta este detinuta de societatea afiliata AG RADIO HOLDING SRL (“AG RADIO HOLDING”).

Campania se desfasoara conform prezentului regulament (“REGULAMENTUL”), care este obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul este intocmit si adus la cunostinta publicului conform legislatiei aplicabile din Romania, fiind disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul Organizatorului si pe site-ul www.magicfm.ro 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, respectiv de a opri sau a suspenda desfasurarea acesteia, fara a fi obligat sa justifice aceste decizii si fara a fi obligat la plata de daune interese oricaror persoane, urmand ca orice fel de modificari, respectiv decizii de oprire/suspendare a desfasurarii Concursului sa intre in vigoare numai dupa afisarea acestora pe site-ul www.magicfm.ro sau dupa anuntarea acestora pe postul radio Magic FM.

Organizatorul nu urmareste un scop material si nu impune plata unor taxe/cheltuieli pentru participare. Desfasurarea Campaniei in forma extinsa implica obtinerea unui beneficiu de imagine pentru Organizator.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI 

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Magic FM”, care poate fi receptat in Bucuresti si in alte 29 de orase din Romania si pe Internet, pe site-ul www.magicfm.ro.

Concursul Campaniei este organizat si se desfasoara in fiecare zi lucratoare, de Luni pana Vineri, de cel putin 4 (patru) ori pe zi (cel putin 4 editii/zi), la postul de radio Magic FM, in perioada 26 iunie 2017 - 21 august 2017, inclusiv. 

SECTIUNEA 3. CONDITIILE DE PARTICIPARE. DREPTUL DE PARTICIPARE

Poate participa la Campanie orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 26 iunie 2017 (data de incepere), domiciliata pe teritoriul Romaniei si care detine o carte/ un buletin de identitate valabil, si care s-au inscris in Campanie conform conditiilor din Regulament, exceptie facand angajatii Organizatorului, precum si rudele de gradul intai ale acestuia. De asemenea, sunt exceptati toti angajatii Radiodifuzorului si rudele de gradul intai ale acestora, precum si partenerii contractuali, subcontractorii si imputernicitii Radiodifuzorului sau ai Organizatorului care sunt implicati in organizarea si derularea Campaniei, respectiv rudele de gradul intai ale acestora.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate Organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si documentele puse la dispozitie de catre participanti, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

In vederea participarii la Campanie, participantilor nu le vor fi impuse in contrapartida niciun fel de taxe sau cheltuieli directe sau indirecte de catre Organizator. Cu toate acestea, participantii vor suporta pe cont propriu cheltuielile normale pentru servicii care fac posibila participarea la Campanie si anuntarea castigatorilor, precum servicii de internet, telefonie, servicii radio, cheltuieli cu deplasarea la locul predarii marelui premiu, etc., precum si impozitul pe venit aplicabil, dupa caz, pentru premiile acordate.

Fiecare persoana poate sa participe la Campanie o singura data. 

Participarea la Campanie prezuma cunoasterea si acceptarea integrala a prezentului Regulament, participantii obligandu-se sa respecte Regulamentul si orice dispozitii legale aplicabile in materie. Legea aplicabila este legea romana. 

SECTIUNEA 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI. PREMII 

Pentru participarea la aceasta campanie nu este necesara o inscriere prealabila. Inscrierile se fac de luni pana joi pe parcursul fiecarei saptamani de Campanie prin apelarea nr. 021.316.36.36, conform mecanismului de mai jos; in fiecare zi de vineri (dimineata) se va acorda premiul saptamanii, iar incepand cu ora 10 reincep inscrierile pentru saptamana viitoare. Acest mecanism se va relua pentru fiecare saptamana de concurs. 

Se vor acorda 8 premii saptamanale si 7 premii premii-surpriza.

Ascultatorii care doresc sa participe la Campanie trebuie sa asculte magic FM si sa fie atenti pentru a retine parola magica anuntata de DJii valabila pentru fiecare editie de concurs. Acestia trebuie sa sune la 021.316.36.36 la momentul concursului si sa spuna in direct parola anuntata anterior pe radio Magic Fm. Prima parola a zilei este aleasa de catre realizatorii matinalului, celelalte parole sunt alese de catre ascultatori. Fiecare parola va fi comunicata impreuna cu semnificatia ei (De ex: parola magica pentru urmatorul concurs este 29 august – ziua nasterii lui Michael Jackson; 1 decembrie – ziua nationala a Romaniei; 1983- anul in care a aparut filmul Star Wars Episode VI: Return of the Jedi; 5 – numarul degetelor de la o mana; 16 februarie – ziua nasterii fiului meu… etc). Ascultatorul poate fi ajutat in alegerea unei parole daca nu are inspiratie la momentul concursului. Ultimul inscris din zi nu trebuie sa ne spuna o parola! Mecanismul descris anterior se repeta la fiecare editie de concurs din cadrul Campaniei.

 Fiecare ascultator inscris in concurs va primii un numar de concurs, care va fi folosit in desemnarea catsigatorului saptamanii

Castigatorul saptamanii va fi ales vineri pe baza numarului inscrierii sale in concurs. Alegerea ii va apartine unui ascultator si se va face in direct pe radio Magic FM, prin apelarea numarului 021.316.36.36. 

In situatia in care castigatorul saptamanii in urma incriserii a primit si un premiu-surpriza– acesta va trebui sa aleaga in direct pe radio Magic Fm care dintre cele 2 premii este cel pe care si-l doreste si sa renunte la celalalt premiu castigat in cadrul Campaniei. Premiul la care s-a renunta, va fi repus in cadrul Campaniei si acordat unui alt participant. 

 

Premiile:

1 vacanta cu avionul in Tenerife, care sa includa:

- transportul,

- transferul aeroport- hotel - aeroport

- taxele de aeroport

- 7 nopti de cazare la hotel 3* 

-  demipensiune

Pret estimat pentru o vacanta: 2.000 euro

 

2 vacante cu avionul in Gran Canaria, care sa includa:

- transportul,

- transferul aeroport- hotel - aeroport

- taxele de aeroport

- 7 nopti de cazare la hotel 3* 

-  demipensiune

Pret estimat pentru o vacanta de 2 persoane 2.000 euro

 

2 vacante cu avionul in Mallorca, care sa includa:

- transportul,

- transferul aeroport- hotel - aeroport

- taxele de aeroport

- 7 nopti de cazare la hotel 3* 

-  demipensiune

Pret estimat pentru o vacanta de 2 persoane: 1.600 euro

 

10 vacante in Delta Dunarii la Uzlina, sejur de weekend 4 zile, care sa includa:

- transportul cu autocarul Bucuresti - Murighiol - Bucuresti

- 3 nopti cazare la hotel 3* Gulliver Delta Resort

- mic dejun

- acces la piscina

- acces la locul de joaca pentru copii

- posibilitatea de a pescui de pe pontoanele hotelului

 

VALOAREA PREMIILOR ESTE ORIENTATIVA SI EVENTUALELE COSTURI MAI MICI ALE SERVICIILOR TURISTICE OFERITE CA PREMIU NU OBLIGA ORGANIZATORUL LA NICIUN FEL DE COMPENSATII FATA DE CASTIGATORI.

VACANTELE SE ACORDA IN INTERVALELE DE TIMP OFERITE CASTIGATORILOR DE CATRE AGENTIA DE TURISM PARTENERA A ORGANIZATORULU.

PREMIILE NU SUNT TRANSMISIBILE SI NU SE POATE ACORDA CONTRAVALOAREA ACESTORA IN BANI.

CASTIGATORII SUNT OBLIGATI SA FOLOSEASCA VACANTELE CASTIGATE IN INTERVALUL 1 AUGUST - 15 OCTOMBRIE 2017.

 

 Premiile nu pot fi reportate pentru o alta perioada, decat cea/cele oferite castigatorilor de catre agentia de tursim partenera a Organizatorului.

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor neacordate.

Daca in urma declararii castigatorului, persoana care a castigat nu este disponibila pentru a efectua calatoria in intervalul de mai sus, castigatorul este descalificat.

Organizatorul isi rezerva dreptul de adauga la concurs si alte premii in afara de cele enuntate mai sus.

Persoanele care se vor participa la Concurs au obligatia de a furniza Organizatorului date reale si corecte. Orice discrepante intre datele de identificare (nume, prenume, numar de telefon) furnizate Organizatorului si cele prezentate ulterior desemnarii Participantului respectiv drept castigator al unui premiu anuntat prin prezentul Regulament, indreptateste Organizatorul sa descalifice Participantul, si respectiv sa refuze acordarea premiului.

Reprezentantul Organizatorului va contacta castigatorul telefonic, in minimum 10 zile lucratoare de la data castigarii unei editii a concursului campaniei, pentru a demara pocedura de punere in posesie a premilor. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate realizatorului de programe, la momentul concursului.

Organizatorul nu raspunde pentru eventualele disfuncționalități ale tertilor sau sistemelor acestora, cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori de telefonie, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet etc.

Organizatorul nu raspunde pentru situatia in care din motive care nu tin de el, formalitatiile de punere in posesie a premiului nu pot fi indeplinite, datorita pasivitatii castigatorului in relatia cu agentia partenera sau lipsei disponibilitati datelor de calatorie solicitate de catre castigator in mod expres (spre exemplificare: castigatorul si agentia partenera comunica greu si nu reusesc sa stabileasca o data concreta pentru efectuarea vacantelor – premii, ajungand astfel in imposibilitatea de a efectua vacanta in intervalul mai sus mentionat, etc)

SECTIUNEA 5. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorul este inscris cu nr. 10573 in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin participarea la acest Concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

- colectarea si prelucrarea de catre Organizator a datelor cu caracter personal pe care le comunica in vederea participarii la Concurs si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament. 

- stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate. 

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Participantilor, le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament si le va transmite catre terti exclusiv sub obligatie de confidentialitate. 

Participantii au dreptul sa refuze in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la Concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In toate celelalte cazuri, Participantii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), precum si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate, Participantii pot transmite o cerere scrisa, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319, City building, Sectiunea B, etaj 7, sector 6.

SECTIUNEA 6. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE 

Organizatorul va calcula, va retine de la castigator si va vira la bugetul de stat impozitul aferent veniturilor din premii si jocuri de noroc, conform art. 108 - 110 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.

SECTIUNEA 7. RESPONSABILITATE. FRAUDAREA CONCURSULUI

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor asupra Premiului castigat de catre participanti.

Organizatorul si Radiodifuzorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea computerelor, telefoanelor sau a conexiunii la internet a participantilor. Organizatorul si Radiodifuzorul nu raspund pentru eventuale disfunctionalitati in derularea campanilei     ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet sau altii asemenea. 

Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participantilor si ii va descalifica pe cei a caror activitate in cadrul Concursului va fi considerata drept frauda.

Participantii, accepta, prin prezentul Regulament, faptul ca Organizatorul nu este obligat sa-si justifice decizia in momentul in care acesta considera ca oricare dintre participanti a folosit metode frauduloase. Astfel, orice tentativa de fraudare (incluzand, dar nelimitandu-se la: mecanisme automate de generare a click-urilor, folosirea de proxy-uri, spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe alta cale decat pe cea specificata in Regulament, utilizarea unor programe care au acelasi rol, existenta unor diferente intre datele furnizate si cele din actele de identitate/documentele prezentate de castigator, insusirea altei identitati, in scopul de a frauda concursul, participantii care declara in fals sau pun la dispozitia organizatorului declaratii in fals, in scopul de a frauda concursul,  etc) atrage dupa sine descalificarea participantului in cauza. Orice concurent poate fi descalificat din Concurs in baza unei simple banuieli de frauda, Organizatorul nefiind nevoit sa aduca dovezi in acest sens.

SECTIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

SECTIUNEA 9. DIVERSE

Pentru aducerea la buna indeplinire a obligatiilor Organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati.

Participarea la acesta Campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament si a regulamentului General. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune, cu conditia afisarii modificarilor pe site-ul www.magicfm.ro si/sau anuntarii modificarilor pe postul de radio Magic FM. 

Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare, cel mai devreme, la cel mai recent dintre urmatoarele 2(doua) momente:

a) la publicarea pe site a Regulamentului modificat

b) la prima anuntare a modificarilor pe postul de radio „Magic FM”

Organizator,

MEDIA GROUP SERVICES INTERNATIONAL S.R.L.

Administrator, 

Constantin Florin Ciobica