Emisiune Live: Ioana De Hillerin
Bill Medley feat. Jennifer Warnes - (I've Had) The Time of My Life

Ascultă pe
telefonul tău

Regele muzicii disco in premiera in Romania: OTTAWAN pe 8 noiembrie la Cinema Patria

OTTAWAN, numele reper al curentului disco, care a stârnit febra dance în Franţa, şi a dus apoi fiorul în lumea întreagă, ajunge în premieră în România în această toamnă. Formaţia pregăteşte un show exploziv, prezentat de Magic FM, pe care îl va susţine pe 8 noiembrie la Cinema Patria.

 

Întâlnirea cu grupul care a făcut legea pe ringurile de dans în perioada “70 – “80 va însemna o ploaie de hituri. OTTAWAN aduce în premieră la Cinema Patria, toate şlagărele pe care ai dansat, pe care le-ai fredonat, şi care ţi-au încântat adolescenţa, într-un spectacol electrizant, în care vei redescoperi magia inconfundabilă a epocii disco-dance. Din programul serii, care se va desfăşura sub emblema „Discoteca ’’70” nu vor lipsi refrene nemuritoare precum „“Hands Up”, “D.I.S.C.O” şi “You’re Ok”.

 

OTTAWAN este prima formaţie disco de origine franceză, iar identitatea sa este sinonimă cu destinul artistic al carismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Întemeiată la începutul anilor “80, trupa a pătruns repede în topurile europene, cu piesa de debut, “D.I.S.C.O”. În 1981 a fost rândul hitului “Hands Up” să pună stăpânire pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns până în Noua Zeelanda, unde a rămas pe locul 1 timp de 8 săptămâni. Şi piesa “You’re ok” (T’es ok) a făcut istorie, în Franţa ea situându-se şi în prezent în topul celor mai bine vândute melodii ale tuturor timpurilor.

 

Pentru concertul OTTAWAN se pun în vânzare, începând de mâine, 4 categorii de bilete:

 

VIP – 250 lei ( întâlnire şi poză cu artistul, CD & afiş cu autograf)
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei

 

 

Adauga un comentariu

Adauga

Toate campurile sunt obligatorii.
Mesajul va fi publicat dupa ce este aprobat de catre un administrator.