Anca si Cristian, impreuna cu ajutorul Magic FM

Inca o seara plina de magie a fost daruita in aceasta saptamana de catre Magic FM. Anca si Cristian au primit o cina romantica la restaurantul Dopo Poco Trattoria din Iasi, dupa ce s-au inscris la rubrica "Jumatate. La 8 si jumatate", ce se desfasoara zilnic la matinalul Magic Start prezentat de Liana Stanciu si Raul Brebu.

 

Anca si Cristian Sima sunt casatoriti din 2008 si au o fetita. De doi ani insa, in casnicia lor au inceput sa apara probleme, astfel ca de doi ani s-au despartit.

 

Cu toate acestea, intre cei doi sentimentele nu au disparut intru totul. Chiar daca, de obicei, Cristian era omul cu planurile, insa de aceasta data, ascultand Magic FM si afland despre concurs, Anca s-a hotarat sa ia initiativa. Spune ca a facut de aceasta data ceea ce ar fi dorit inainte sa i se intample ei.

 

A sunat si s-a inscris la concursul "Jumatate. La 8 si jumatate" de la Magic FM. Pentru Cristian a fost o surpriza si, totodata, ceva nou, pentru ca acum rolurile s-au inversat. A fost prima lor iesire in doi de cand s-au despartit.

 

Anca lucreaza lucreaza in domeniul publicitatii de peste sapte ani. In viitor, si-ar dori sa-si deschida o mica afacere cu organizari de evenimente sau poate chiar o gradinita ori un after-school.
Cristian lucreaza in vanzari, dar a avut in trecut o slujba si in armata. Si el si-ar dori sa-si deschida o afacere proprie in viitor, dar deocamdata a renuntat sa mai faca planuri pe termen lung.

 

Adauga un comentariu

Adauga

Toate campurile sunt obligatorii.
Mesajul va fi publicat dupa ce este aprobat de catre un administrator.