Magic News

Robbie Williams, interogat de politie

Cantaretul Robbie Williams este interogat de politie în legatura cu un jaf armat care a avut loc pe insula din Bahamas pe care se afla vedeta în vacanta, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Agerpres.

 

Detectivii spera ca interpretul piesei 'Rock DJ' îi poate ajuta sa stabileasca daca exista o legatura între jaful comis de trei barbati ÅŸi fotografiile realizate cu starul în vacanta în Bahamas de paparazzi.

 

Potrivit site-ului, între anturajul cantaretului de 35 de ani ÅŸi fotografii Matt Sanchez ÅŸi Carlos Mendez a izbucnit un conflict dupa ce aceÅŸtia l-au pozat pe Robbie fumand o tigara groasa pe un jet-ski, pe plaja.

 

La cateva ore dupa altercatie, trei barbati au patruns cu forta noaptea în cabina de pe plaja a fotografilor ÅŸi i-au amenintat cu arme de foc. Sanchez si Mendez au scapat teferi, însa banditii le-au luat camere în valoare de 15.000 de lire sterline, haine, documentele de calatorie si bani. Trei localnici au fost arestati în legatura cu acest raid.

 

Politistii ancheteaza daca banditii stiau de lupta pentru poze si interogheaza mai multi martori, printre care si Robbie, care ar putea fi obligat sa ramana pe insula Staniel Cay pana la închiderea cazului.

 

'Discutam cu Robbie Williams. Am trimis o echipa de ofiteri de la Nassau pe insula si astept sa îmi dea raportul', a declarat seful politiei din Bahamas, Ellsworth Moss, care a insistat ca Robbie nu este suspect, ci este interogat în calitate de martor ocular.

 

'Vor vorbi cu toata lumea care are legatura sau ar putea avea legatura cu ceea ce s-a întamplat pe plaja. Din informatiile pe care le vom obtine de la el, vom sti exact cum stam cu ancheta', a adaugat el.

 

Robbie se afla în vacanta pe insula cu tatal sau Pete Conway, iubita sa Ayda Field si alte doua cupluri.AGERPRES/(Laurentiu Mihailescu)